Ads

Digital clock

jom kita kawan

Tuesday, September 29, 2015

Berharap loe juga setia

Terima Kasih Allah... 


Assalamualaikum sahabat...

Ermm..sebenarnya tak nak la update romance kami laki bini ni..
nanti korang menyampah kan??
hahahaha

Tapi nak update kat FB segan plak,so abadikan kat sini jerlah..
Tadi husband bagi link lagu ni suh dengar

mula2 tak buka pun..takut keluar gambar antuuuuuuuuu..
hahahahaha biasala dia memang suka sangat ngusik bini dia nih..
pastu kena bebel,mula lah nak perang dunia ke 10..hahahaha

tapi apa2 pun just nice..
sedap je halwa telinga bini awak ni dengar lagu ni..

berharap kau setia..
waduh..bikin gue kangen bangat sama loe

Enjoy ;-)


No comments:

Post a Comment