Ads

Digital clock

jom kita kawan

Monday, December 16, 2013

Tilam dan Ilmu untuk si anak

Terima Kasih Allah... 

 Assalamualaikum sahabat...

cam bagus jer tgk tajuk entry kan???
hihihi
exsaited jgk nk dpt baby.xde g sopim mana2 pun..semua barangan baby 2014 ni hasil sopim online jer..hihihi
support kengkawan yg buat online..sbb deme pun support jgk kome biz online..
banyak lh online shop tp mls la nk bg link 1-1...nti kerajinan tggi,baru kome share yer beli kt mna..
skg nk tunjuk tilam baby yg baru sampai semalam..cntik..hihihi

bantal dia lupa nk sanp..sbb smpai2 je kt rumah, tgk2 je,trus buang sarung nk basuh..
eksaited ngkoooo....hahahaha

ada 2 bantal kecik,2 bantal besar.1 tilam.semua lengkap bersarung..
so i think it worth for RM 190 compared to others.

dan sekarang menunggu turn untuk ilmu si anak.
kome dah beli buku untuk pembelajaran baby 0-6 months.
moga kome 
gigih dan sabar dalam mendidiknya..
xde lah beli apa pun
cuma beli flashcard Alif,Ba,Ta..
cd huruf hijaiyah,juz amma,surah yasin,permainan minda tuk baby,apa lg ekk???
nti la dh smpai update lg..

dan buku2 ni pun beli on9 jgk..
beli kt sini www.islamicparentingnetwork.net

so korang pun boleh jenguk2 website ni ok..
sekian berita dari lepeh.

wassalam.


No comments:

Post a Comment