Ads

Digital clock

jom kita kawan

Monday, December 30, 2013

RESEPI ESP SHAKLEE



Terima Kasih Allah... 


Assalamualaikum sahabat...


Alhamdulillah sepanjang 2 minggu menjadi pengedar sah SHAKLEE<banyak sangat permintaan dan order product shaklee.

so arini kome nk cerita dan bg penerangan la sket pasal salah 1 produk shaklee nih..iaitu ESP..

product terbaik dan BEST SELLER tau!!!!


eh..eh...tp sebelum nk teruskan baca,kena paham dulu yang ESP ni bukan saja untuk ibu mengandung..ESP ni baik untuk semuuuuuuaaaaaaaa...xkira dah kahwin ke belum,org2 tua,knk2 atas setahun pun boleh minum.DANNNNNNNNNN jangan terkejut yang LELAKIIIIII pun boleh minum tau..so,kalau istri dah beli tu,suami pun boleh la tumpang sekaki kan???

SANGAAATTTTT JIMAAAAAAAAAAAAAT!!!

kenapa ramai yg suka ESP???

1) ESP menjadikan kulit muka cantik,halus dan gebu

2)ESP emnganjalkan semuala payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikan payudara anda

3)ESP memberi tenaga,badan makin sihat dan kurang letih (percaya x kandungan sy berusia 37 minggu dan masih boleh masuk site??)

4)Dan bagi ibu-ibu yang menyusu,ESP membantu menghasilkan susu lebih cepat & milk booster

5)ESP juga menjadikan susu ibu pekat dan berkrim---so baby cepat puas menyusu knnn???

6)bagi ibu2 mengandung,ESP membantu perkembangan fetus dan menjaga kesihatan ibu di tahap optimum

7)cepat kenyang dan boleh membantu dalam menguruskan badan jgk

8)boleh menghilangkan parut jerawat kerana terjadinya parut akibat kurang protein untuk membina sel baru.

9)berkesan mengurangkan masalah kulit



dan ada jugak yg tanya camna nk minum ESP ni???saya xsuka susu

ESP ni bukan susu yer darling2 semua..dia jenis soya yang berbentuk powder tetapi xde bau soya pun..

jadi xperlu risau ok???

ok kt bawah ni saya ada kongsikan cmna cara saya minum ESP

#####JANGAN BANCUH ESP DENGAN AIR PANAS TAU#####

1) 2 sudu teh ESP + milo (sgt pekat dan milo jadi sgt sedap..hihihi)

2)2 sudu teh ESP + HIGOAT (yg ni plg feveret..sbb xrasa n bau susu pun)

3) 2 sudu teh ESP + sunquick (kalau rasa nk loya2,boleh wt cmni gk..)

4) 2 sudu teh ESP + susu segar kotak/susu dutch lady choclate/strawberri



ni ada yg saya share dari blog kengkawan jgk..


ANTARA RESEPI ESP YANG KORANG BOLEH TRY :) *special for my lovely customers! *

1) 1 sudu bancuhan ESP + Air Suam

ingatt, jangan bancuh dengan air panas ok, bancuh dengan air suam/masak je. Kalau bancuh biasa akan dapatkan keaslian rasanya


2) 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk (Susu kotak atau susu tepung)

Macam Ida try dekat gambar atas tu :) Try lahh, trust me! memang sedap.

3) 1 sudu bancuhan ESP + Milo

4) 1 sudu bancuhan ESP + Twister Oren

5) 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk + kurma 

(kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil2 mahupun blend)

6) 1 sudu bancuhan ESP + Ribena 

7) 1 sudu bancuhan ESP + Nesvita 3 in 1 

8) 1 sudu bancuhan ESP + Susu Anmum 

9) 1 sudu bancuhan ESP + campuran buah-buahan dan blend 

(boleh pilih buah kegemaran anda)

10) 1 sudu bancuhan ESP + Horlicks 

11) 1 sudu bancuhan ESP + Nestle Bliss

12) 1 sudu bancuhan ESP + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake

Cadangan Sukatan dan Waktu Minum ESP

Sukatan : 1 sudu besar ESP atau 2 sudu teh ESP + Air Kegemaran Anda (sy suggestkan 2x sehari ye.)


tip untuk ESP

1) jgn bancuh dengan air panas.kafein.berkarbonat sebab boleh hapuskan nutrisi

2) jangan ambil ELBIH 3 SUDU BESAR kerana akan membebankan ginjal


3) gunakan tumbler@shaker@botol tupperware untuk goncang.SHAKE bancuhan ESP untuk mudah larut.kalau guna sudu jer,kdg2 jadi berketul2..tp boleh jer kalau nk guna sudu pun..

macam saya sendiri,kadang2 pagi xsempat pun nak wat air sebab breakfast kt ofis, suami lak mmg bawak bekal air panas dlm tumbler ferarri dia (xde la plak gmbr nk tunjuk..lenkali update yer).masukkan HIGOAT+ESP .

jadi sy cuma minum waktu mkn mlm je..dalam pukul 8 cmtu laa..hihihi

ESP ni boleh mengenyangkan perut kita tau..so sesape yang ada keinginan nk kuruskan badan,boleh la ambik sebelum breakfast..jadi kita akan rasa kenyang walaupun xsempat mkn pg..perut pun xde la mendendangkan lagu keroncong kn???

so sesaper yang berminat nak tau HARGA PROMO dari saya,jangan segan silu tanya k..xsalah n xkena bayar pun kalau tanya..hikhik

jgn risau,sy akan guide semua cara makan vitamin2 nih..hehehehe

email : omarida.hab@gmail.com

PM/Whatsapp : 012-6818241


ID: 1090086

sekian saja.

wassalam

No comments:

Post a Comment