Ads

Digital clock

jom kita kawan

Thursday, December 12, 2013

Big Bad Wolf Book

Terima Kasih Allah... 

 Assalamualaikum sahabat...

tgk tajuk tu igt Big Bang group korea tu kan??hihihi tp sebenarnya pesta buku yg sedang diadakan di the Mines.Sejak 2 menjak projek kt kuala lipis ni,sungguh jarang berpoya2 kt pesta2 buku..
walaupun bukanlah ulat buku sangat,tapi kegilaan nk baca buku tu masih ada walaupun senipis kulit bawang
**tetiber jer kan berkait gn kulit bawang*
ok straight to the point..


tw x ini apa??

24 hours open????
waaaaaaaa...kenapa aku di lipis????
dah ku gugle website http://www.bigbadwolfbooks.com/ diorang td..macam2 buku ada
buku children pun banyak..murah2 lak tu...buku resepi xyh ckp lh..
oh kolumpo..kenapa mesti semua kt KOLUMPOOOO?????
kerayan jap tgk..

dari 6/12/13-15/12/13
sesaper nk g sila bgtw ..nak kirimmmmm
hihihhhi
sesaper yg xtw,n baru tw,sila hidupkan enjin kereta anda dan bergegas ke sana.
tgk byk lg x buku yg ada..
kalau byk lg,sila komen kt bawah ni..hikhikkhik

ok la..selamat bershopping buku warga KOLUMPO/SELANGOR

membaca ni bagus yer..jadi asuh anak2 sedari kecil untuk membaca..
peaceeee

wassalam

No comments:

Post a Comment