Ads

Digital clock

jom kita kawan

Wednesday, February 27, 2013

Berita hangittttttttttttt

Terima Kasih Allah... 

 Assalamualaikum sahabat...

Berita hangitttt???xde lah hangit sgt..hangat adalh jgk kot..nti ana akan menyewakan barang2 keperluan untuk B2B outhere..tp not now lh sbb ana pun tengah bertungkus lumus menyiapkan untuk diri sendiri..less than 1 month..3 weeks and 5 days.....nebessssss
veil 1 pun lum start wt lg..skrg tgah jahit lace n sewaktu dengannya kt n dress sanding n baju bertandang..agak susah bagi org2 yg xkretip mcm ana nih... 
tp xpe..doa byk moga Allah bagi kelapangan masa tuk ana siapkan semua sebelum big day nanti..
alamakkkkkkkkkk..out of topic la plak..ok xpe..berita yg ana nak sampaikan td itu jer..ana akan menyewakan semua item yg ana ada untuk kesenangan B2B lain nak cari..

contoh2 item itu adalah seperti berikut:- **mcm soalan exam lak**hihihi
1.kerusi cleopatra
2.karpet bulu2
3.kain tirai
4.pahar
5.pasu untuk hiasan pelamin(color brown)
6. cylinder 
pe lg ekk???
ok itu jelh dulu..nti lau ada yg boleh disewakan lg,ana hapdate lg ok..tp truly sorry ekk sbb gmbar xdapek nk masukkan lg..
sbb ana pun asa susah sgt nak cri2 barang2 ni..makllumlh..kt kuala lipis bkn ada kamdar muaz textile pun..nk kena naik kl gk..kain2 tirai dan sewaktu dengannya pun semua nk kena naik kl..bg yg dh duduk di kawasan bandar,ok lh kan..tp yg kt luar bandar,agk susah tambah2 lagi xde masa yg terluang nk g ke kl bagai..
so for B2B from Kelantan especially k.krai-gua musang,bolehlah contact lau nk sewa pe2 ok..and B2B from kuala lipis dan sedekat waktu dengannya,pahang,pun boleh jer..
and lau nak order fabric hand bouquet pun boleh...my future  cousin boleh wat..leh tgk cntoh yg lom siap kt entry ni hokayyyy...tp yg lom siap ler ada...yg dh siap akan release pas my big day..hikhik

sekian saja coretan hamba kali ini.
wassalam.

No comments:

Post a Comment