Ads

Digital clock

jom kita kawan

Thursday, August 6, 2015

Lagu kanak-kanak 80an

Terima Kasih Allah... 


Assalamualaikum sahabat...


Ini alkesah ammanami la ni..
kadang-kadang dia selalu mintak nak upin ipin la..robocar poli la..tapi sayangnya ida kalau boleh memang tak nak ajar sangat dia ketagih dengan gadjet..

So,banyak lagu-lagu yang ida reka sendiri jer..
hahahahha

lagu kapal terbang
" kapal terbang,terbang tinggi
terbang tinggi atas awan
ada budak ammar syahmi
kuat nangis,cari ummi

kekekekekekekekekekekekekekkeke

lagu rama-rama
rama-rama terbang merata
terbang bebas di taman bunga
ammar syahmi duduk kat mana?
ummi cari tak jumpa-jumpa

hahahahahahha syok sendiri punya lagu...
xkesahla janji ammarnami memang suka lagu2 yang ida nyanyikan kat dia..hahahaha

Dan hari ni,ida tergerak hati nak cari video lagu2 zaman ida dulu..jumpa la 2-3 video yang rasa2nya boleh tunjuk kat ammar..

Jom ajak anak-anak kita nyanyi sama2..








so korang yang ada anak kecik pun boleh la download dan tunjuk yer..
video camni mungkin tak ketagih kot..tapi kalau upi ipin or robocar poli tu,mahu hari-hari mintak nak tengok kan?



senang jer nak download dari website kat atas tu
COPU LINK DAN PASTE JER..PASTU DOWNLOAD..

moga bermanfaat




No comments:

Post a Comment