Ads

Digital clock

jom kita kawan

Saturday, January 25, 2014

OMEGA GUARD BAHAYA UNTUK KANAK2!!!

Terima Kasih Allah... 

 Assalamualaikum sahabat...

OMEGA GUARD BERBAHAYA???
biar betul???? yer memang betul..
ini kerana Omega akan berikan banyak kesan pada kanak2..bukan saja pada kanak2,tp juga pada orang yang mengambilnya..
TRUS BACA KT BAWAH K KENAPA BAHAYA..


kajian menunjukkan kanak2 tidak serius,tidak boleh menumpukan perhatian pada apa yang diajar disekolah.
dan dari kajian ini,menunjukkan kanak2 yg tidak berapa mahir membaca akan mengalami penigkatan sebanyak 20% dlm waktu 3 minggu setelah OMEGA-3 dari minyak ikan.
kajian ini bukan dilakukan oleh sy yer tuan/puan tapi oleh ilmuwan dari University of Oxford yang mana mereka memberikan 600mg asid lemak omega-3 untuk kanak2 yg berusia 7-9 tahun setiap hari selama 16 minggu dan didapati kemampuan membaca mereka telah meningkat.

dan selepas mengkaji di blog2 and youtube,saya terjumpa satu video yang sangat menarik tentang 1 kajian saintifik yang juga dikaji oleh University of Oxford,UK.
rugi rasanya kalau xshare dengan darling2 semua..

dan dalam kajian ini,beberapa pelajar sekolah rendah dipilih berdasarkan prestasi mereka yang agak lemah dalam pelajaran.

kebanyakannya yang ada masalah KURANG DAYA INGATAN,SUSAH FOKUS DALAM KELAS,& KURANG MINAT PADA PELAJARAN.

mungkin anak2 kita puan ada alami masalah ni kan???
(saya belum ada anak yg bersekolah lg...hihihi)

dan dalam kajian ni,6 TABLET AJAIB setiap hari diberikan pada mereka yang terpilih.selepas beberapa minggu, ibubapa dan guru telah melihat kesan yang sangat luar biasa kepada anak2 ini..

dan tablet ajaib itu ialah OMEGA GUARD

jom kita layan video ni dulu yer..jangan mnyesal kalau malas tengok ;)


dan bagi ibu hamil plak,OMEGA ni sesuai diambil masa trimester ke 2.ini adalah untuk membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi.

dan bagi ibu menyusu plak seperti saya,fish oil boleh menyalurkan DHA pada bayi melalui penyusuan.
saya mula mengambil Omegaguard 3 bji sehari .moga2 bermanfaat untuk my lil caliph, Muhammad Ammar. ini kerana selain bekalkan DHA,ia juga boleh tingkatkan imunisasi pada badan Ammar.

selain untuk bayi,OMEGA ni jgk boleh tlg bakar lemak dlm badan.(walaupun bdn i xbrapa nak hadooo lemak).tp sbgai 1 BONUS la kn???
pada mereka yg anak dh 2-3,tp duk ambik OMEGA ni,depa duk bakaq lemak,xke org tgk hampa cm anak dara???hihihi 
tetiber loghat pineng lak kuar

jadi, kesimpulan yang dapat dibuat dari OMEGAGUARD ni,ia adalah MINYAK IKAN istimewa yg dpt membekalkan Omega-3 yg sgt tulen.bebas dari pencemaran laut.

dan yg paling penting,sangat sesuai  untuk semua peringkat umur dan seisi keluarga.

Anda ingin mendapatkan supplement terbaik untuk anda dan keluarga??
Anda ingin jana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dengan duduk di rumah??
contact sy yer!
noraida(ida) -012-6818241 (whatsapp/sms/call)
PM kt FB pun boleh

sekian sja..moga bermanfaaat yer sahabat
jgn mrh pada tajuk entry yg xkena yer..hihihi

wassalam






2 comments: