Ads

Digital clock

jom kita kawan

Monday, April 1, 2013

Pelamin angan xjadi..

Terima Kasih Allah... 

 Assalamualaikum sahabat...

tgk tajuk je dh tw..lau kt post ni mcm2 ilham dpt..tp akhirnya semua nya hampaaaaaaa...
bukan hampa sbb xjd diy tp hampa sbb semua ilham yg diidam2 kan xditerima oleh org kuat majlis khwin ana tu..iaitu my mom my heroin dan konconya aka my sis..
selepas berpenat lelah mencari tisu kuning yg xde stok,plan love kuning terpaksa diubah sbb tisu beger yg kaler kuning tu xde.dh cari 1 gua musang n 1 lipis,mmg xde..so hasilnya jadilah ini..

waktu ni kul 4 pg..ni org kuat yg menjadi tukang panjat gntung lampu n paku kain2..

yg asalnya love ni kecik jer..tp ada 2..ltk kiri knn..tp bila nmpk kosong je background belakang tu,
terhasillah idea ni lepas tgk cerita jodoh kt astro ria..hikhikhik
xleh bla je lyn scha tu...



ringkas je kan pelamin ni??xpelah..xdelh habis beribu riban..krusi ana beli dr BS,back drop ana beli dari kamdar..bunga2 buat sndri..kayu2 ada yg beli ada yg keringkan sendiri..
jadi mmg xpuas hati gn pelamin tp apa nak buat..kita yg pilih kan???
tp xpuas hati pun xde la menyesal sbb modal xbanyak pun..dh nama pun DIY kn???

kuning yg pekat sket tu last paket dpt kt lipis.tp masih xcukup..
xde lh hebat mana pun..tp ana berpuas hati bila siapnya kerja2 ni..
bunga kt atas kaler merah tu,juga menggunakan bunga tisu ikea,lebih dari kenduri kakak ipar pada jun thun lepas..tutuorial tgk  kt sini..lau xphm google jek..sah2 byk yg wt tutorial..

itu saja lh kot nk kongsi..xde idea ler plak nk tulis pepanjang
wassalam.








No comments:

Post a Comment