Ads

Digital clock

jom kita kawan

Monday, April 1, 2013

apa ni ekk???

Terima Kasih Allah... 

 Assalamualaikum sahabat...

1st thing 1st,ana pun xtw nama saintifik benda ni..tp ana panggil hiasan kt pintu..idea nak buat benda ni datang bila tgk kt marthastewart diorg ltk kt atas kpla ala-ala angel tu kan..tp diorg ada bnga2 hidup atau rnting kayu yg hijau tu..

tp ana dh ubah sket sbb mls nk beranting bagai,so ana cari benda ni kt dapur..

semua kn l kan????xkan lhhhhhhhhhhhhhhhhhhh xknl kot..hehehehehe
yer betulll!!!!! pinggan polisterin

ana potong bahagian tgh dia tu,so jadi lh cmni

buat 2..keping pinggan untuk 1 hiasan tu..

telangkup cmni..pastikan pinggan tu sama saiz la kan...baru kemas bila kita ikat jap g

disebabkan tali guni ni dh ada kt umah ana,so ana pun mls nk pkir bnyak lg nk g cari benang kait ke apa ker..lilit guna tali ni jer..

lau nk polisterin tu kerasa sket,ltk lh pe2 dlm rongga pinggan tu..ana ambik kertas myk yg lebih bngkus barang kt custmer,gulung2 masuk je dlm ni..

ambik bnga2 sket,gam kt sini..han hasilnyaaaa...

hasilnya bolehlah hias kt pintu bilik anda,pintu rumah,hias pelamin dan sebagainya ikut kekreatifan anda la yer...cm ana ,ana ltk jer kt meja guest book..nti akn ada entry tuk guestbook lak k







No comments:

Post a Comment