Ads

Digital clock

jom kita kawan

Thursday, November 3, 2016

JOIN SHAKLEE SECARA RAHSIA & DAFTAR SENDIRI



Terima Kasih Allah... 

Assalamualaikum sahabat...

Semalam,ida baru jer tahu yang sekarang ni,tak perlu dah nak bagi detail yang macam2 pada orang yang kita nak JOIN MEREKA buat bisnes SHAKLEE..

Sesiapa saja boleh jadi ahli secara "RAHSIA" jika malu untuk berhubung atau tidak yakin nak bagi maklumat peribadi kita.

Sesiapa jer boleh join dan daftar tanpa perlu cari penaja atau upline tersebut. Ada Hp,Laptop,PC semua boleh klik-klik,dan jadi pengedar shaklee dengan rahsia.

LANGKAH PERTAMA yang anda perlu buat ialah dengan klik pada link dibawah


Dan klik pada button JOIN NOW seperti dalam gambar

DAN LANGKAH KEDUA ialah dengan melengkapkan butir2 yang diperlukan dalam borang seperti dibawah

Jangan lupa TICK kat " I consent blablablabla.." tu yer


Lepas jer tick dan CLICK JOIN NOW
Website akan bawa terus ke www.shaklee2u.com.my untuk pembelian memberkit seumur hidup!

Time ni,kalau ada nak selit beli barang pun,memang boleh sangat..lagi jimat postage kan ;-)

Dan untuk bayaran,klik jer kredit kad, korang akan boleh guna samada DEBIT @ KREDIT..

Isi jer maklumat pada kad macam biasa,dan jangan risau sebab maklumat anda TERPELIHARA ;-)

Memberkit ni akan bagi secara lengkap senarai harga,resit pembelian,serta buku nutrisi untuk  rujukan.





Ni Ida kongsikan antara bonus2 yang kita akan dapat dala mshaklee.




Bonus Pengedar Mengikut Pangkat. Yang Tiada Pangkat Pun Masih Layak Mendapat Bonus



Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee


1. Boleh membeli produk shaklee pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)
2. Peluang menjana pendapatan sambil mendapat kesihatan yang baik seisi keluarga
3. Boleh mengumpul point dan ianya akan ditukarkan kepada bonus tunai setiap bulan
4. Sebarang pesanan dari pelanggan anda boleh terus key in melalui sistem online & ianya akan dihantar terus ke alamat pelanggan
5. Shaklee menawarkan CASH (bonus & incentive), CAR (insentif kereta) & CONVENTION (percutian bertaraf antarabangsa lima bintang serta berpeluang mengerjakan umrah untuk muslim)
6. Bisnes yang sangat sesuai untuk mereka yang pemalu & sibuk bekerja serta mempunyai anak-anak kecil juga
7. Ala-ala dropship juga kerana anda tidak perlu menyimpan stok yang banyak. Saya sendiri boleh poskan untuk anda sekiranya mendapat pesanan.. :)


Jadi,kenapa tunggu lagi?

noraida omar
+6012 6818241

No comments:

Post a Comment