Ads

Digital clock

jom kita kawan

Wednesday, June 25, 2014

Ultimate Protection Whitening lotion

Terima Kasih Allah... 

 Assalamualaikum sahabat...


macam tajuk kat atas,mesti tertanya2 apa kelebihan cream ni berbanding cream2 yg lain kan???

tgk kt botol tu ada tulis SPF15

apa tu SPF15????

SPF ni singkatan pada Sun Protector Factor.membawa maksud berapa lama kita boleh terdedah pada cahaya matahari tanpa sunburn

dan dgn menggunakan produk yg ada perlindungan uv,kulit akan terlindung dari sinar mthari .tak lah hilang seri kan???
nampak kusan dan kering
menggelupas??
kawan2 yang kerja engineer/supervisor/qs/atau yg related dgn site.. tau la kot bagaimana kalau panas duk kat site.
sbbnya selalu ada site visit,inspection dll

ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION SPF15 ni akan melindungi org yg mempunyai bacaan SPF15 untuk perlindungan selama 15 x 10minit=150 minit di bawah sinaran matahri.


1.membantu mengelakkan kerosakan dari matahari
2.mengurangkan keradangan kerana terdedah pada terik matahari
3.memberi perlindungan pada kulit disamping bertindak sebagai pelembap
4.perlindungan kulit terhadap pencemaran alam sekitar


jika vit.e digunakan untuk kecantikana dalaman,set nutriwhite ni pulak digunakan untuk jaga luaran.
ni gmbar set2 yang berkaitan yer..

cara menggunakan Ultimate UPF ni
1.krim disapu pada waktu siang sebagai pelindung matahari
2.sapu pada bahagian muka yang terdedah pada matahari seperti seluruh kuit muka kecuali bahagian mata


012-681 8241-wassap/telegram/msg
ida omar

No comments:

Post a Comment